Tel: 602 490 100     |    Do darmowej dostawy zostało: € 25,59

Cocoa, Surovital M.Rendak K.szwed s.c. Kolumba 1 Warszawa 02

   
  1. Cocoa figi w surowej czekoladzie 70 g BIO PROMOCJA!

    Certyfikat: PL-EKO-09 Właściwości: Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską. Zawartość masy kakaowej 65%. Składniki: Figi*(50%), czekolada*(50%) (ziarno ...

    Więcej

    $442.99

    € 2,86

    Do przechowalni
  2. Cocoa orzechy brazylijskie w surowej czekoladzie 70 g BIO

    Certyfikat: PL-EKO-09 Właściwości: Orzechy brazylijskie stanowią cenne źródło składników odżywczych, m.in. białka, błonnika, selenu (1 orzech pokrywa dzienne zapotrzebowanie na ten pierwiastek!), magnezu, fosforu i tiaminy. Zawierają także niacynę, witaminę E, witaminę B6, ...

    Więcej

    € 4,40

    Do przechowalni
  3. Cocoa rodzynki w surowej czekoladzie 70 g BIO

    Certyfikat: PL-EKO-09 Właściwości: Klasyczne połączenie słodkiej rodzynki z surową czekoladą ucieszy nie tylko kubki smakowe, ale również zaspokoi zapotrzebowanie organizmu na wapń, witaminę B oraz C. Jest również dobrym źródłem błonnika. Produkt może zawierać ...

    Więcej

    € 3,20

    Do przechowalni
  4. Cocoa orzechy nerkowca w czekoladzie kawowej 70 g BIO

    Certyfikat: PL-EKO-09 Właściwości: Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską. Zawartość kakao 70%. Produkt może zawierać inne ...

    Więcej

    € 3,48

    Do przechowalni
  5. Cocoa banany w surowej czekoladzie 70 g BIO PROMOCJA!

    Składniki: banany* 50 %, czekolada* 50 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: ...

    Więcej

    $442.99

    € 2,94

    Do przechowalni
  6. Cocoa orzechy laskowe w surowej czekoladzie 70 g BIO

    Certyfikat: PL-EKO-09 Właściwości: Orzechy laskowe w surowej czekoladzie to połączenie bogactwa nienasyconych kwasów tłuszczowych orzecha oraz magnezu, potasu i żelaza zawartych w czekoladzie. Czekolada wytwarzana z surowych ziaren, w temp. poniżej 45 st. C ...

    Więcej

    € 3,48

    Do przechowalni
  7. Cocoa morwy w surowej czekoladzie 70 g BIO PROMOCJA!

    Certyfikat: PL-EKO-09 Właściwości: Oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Bogate w wapń, magnez i żelazo. Składniki: Czekolada 65% (ziarno kakaowca*, cukier palmowy*, masło kakaowe* - zawartość masy kakaowej 60%), morwa biała* 35%. Wartości odżywcze ...

    Więcej

    $442.99

    € 2,94

    Do przechowalni
  8. Cocoa jagody goji w surowej czekoladzie 70 g BIO PROMOCJA!

    Certyfikat: PL-EKO-09 Właściwości: Jagody goji w połączeniu z pełnym spektrum właściwości surowej czekolady otrzymujemy, produkt pozwalający się cieszyć pełnią składników odżywczych w najprzyjemniejszy sposób. Czekolada w produktach Cocoa konszowana jest w temperaturach do 45 ...

    Więcej

    $442.99

    € 3,17

    Do przechowalni
  9. Cocoa czekolada z orzechami pekan 70% 40g BIO

    Certyfikat: PL-EKO-09 Właściwości: Czekolada z orzechami pekan to najnowszy produkt marki Cocoa. Jest także pierwszą w ofercie do której użyte zostało prażone ziarno kakaowca. Jego szlachetna odmiana Criollo pochodząca ze słonecznego Madagaskaru nadaje ...

    Więcej

    € 3,08

    Do przechowalni
  10. Cocoa czekolada surowa z jagodami goji 40g BIO PROMOCJA!

    Certyfikat: PL-EKO-09 Właściwości: Surowa czekolada z jagodami goji robiona ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Bogata w magnez, potas i żelazo. Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów i migdałów. Składniki: Odparowany nektar z palmy kokosowej*, surowe ziarno ...

    Więcej

    $442.99

    € 2,87

    Do przechowalni